Personlig Assistent #jobbjustnu

Poolarna Assistans AB · Grums

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans.

Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig.

Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande.


Till en av våra underbara kunder söker vi nu en erfaren och trevlig personlig assistent med hjärtat på rätt ställe.


Vår kund är en glad pojke på 6 år.

Pojken har en muskelsjukdom och tracheotomi kopplad till respirator dygnet runt. Han har stort hjälpbehov så väl dag som natt. Livshotande situationer förekommer.

Vi ser gärna att du som person är trygg i dig själv och kan hantera situationer på ett lugnt tillvägagångssätt. Vårdkunskaper är meriterande men ej ett krav, då introduktion och utbildning ges regelbundet på arbetsplatsen, av arbetsgivare och region Värmland. Vi söker dig som är, lugn, noggrann, positiv, ansvarsfull, lyhörd och med glatt humör, kanske gillar du spela spel precis som vår kund. Arbetet är stundvis mycket stillasittande.


Vi arbetar utifrån en långvarig relation där personkemin är viktigast.

Du ska vara rökfri och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret vid en ev intervju. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidare tjänst så länge assistans uppdraget varar. Tjänsten är på deltid med varierande arbetstid, varierande tider dag, kväll, vaken natt och varannan helg. Tjänsten skall tillsättas omgående, startar med introduktion.

Intervjuer sker fortlöpande.

Körkort och egen bil behövs i tjänsten.


Välkommen att maila din ansökan till petter@poolarna.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Poolarna Assistans AB

Placering

Grums

Kontaktperson

Poolarna Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ed1 i din ansökan