Personlig Assistent #jobbjustnu

Poolarna Assistans AB · Trollhättan

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans.

Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig.

Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande. Till en av våra underbara kunder söker vi nu en erfaren och trevlig personlig assistent med hjärtat på rätt ställe.


Vår kund är en kvinna som lider av ME, och andra fysiska funktionsnedsättningar. Hon behöver stöttning i de vardagliga rutinerna, träning , handräckning, hjälp med hygien, matsituation mm. Som ensamstående mamma med två barn behöver assistenten finnas vid hennes sida. Familjen har fler funktionsnedsättningar inom familjen.

Vi ser gärna att du som person har egenskaper lugn, noggrann och trygg. Vi tror att du som person är positiv, ansvarsfull, lyhörd och med stor social kompetens.


Vi arbetar utifrån en långvarig relation där personkemin är viktigast.

Du ska vara rökfri och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret vid en ev intervju.

Tjänsten är en tillsvidare tjänst så länge assistans uppdraget varar. Tjänsten är på deltid med varierande arbetstid, varierande tider dag, kväll och varannan helg. Tjänsten skall tillsättas omgående, startar med introduktion.

Intervjuer sker fortlöpande.

Körkort och egen bil behövs i tjänsten. Rökfri är ett krav.


Välkommen att maila din ansökan till malin@poolarna.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Poolarna Assistans AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Poolarna Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mando1 i din ansökan