Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent i Umeå/Deltid Assistans Kompetens

Personlig assistent i Umeå/Deltid Assistans Kompetens

Assistans Kompetens i Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 23 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige. Vi tar endast 6 % i administration. Vi är godkända av IVO och medlemmar i IFA. Vi får 100 i index på assistanskoll.

Vi är det lilla familjära företaget med stort engagemang och positiv anda. Vi värnar om våra anställda och våra kunder och dess anhöriga. Vi har kollektivavtal och alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter.

Vi söker nu en personlig assistent till en 22-årig tjej i Umeå/Haga, som bor växelvis i Umeå och Älvsjö/Herrängen. Hon är en mycket glad, aktiv och impulsiv tjej som har omfattande kommunikations- och koncentrationssvårigheter. Hon har även svårt att skilja på vad som är rätt och fel och behöver därför vägledning inom dessa områden. Precis som alla andra har hon både bra och dåliga dagar, där de dåliga kan yttra sig i olika former av utbrott. För dessa bitar behöver hon stöd och vägledning från dig som assistent. Hennes fritidsintressen innehåller mycket träning, bland annat jogga, promenera, gå på gym och simma, varför du måste kunna simma.

Din huvudsakliga roll som assistent kommer, förutom sedvanliga uppgifter inom personlig assistans, vara att träna med flickan och då främst löpning och gym. Hon behöver också stöd i inlärning, hennes förmåga till inlärning är helt beroende av ditt stöd. Du som assistent kommer att få omfattande introduktion kring detta i början av din anställning.

Vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Vi ser dock gärna att du har ett intresse för motion och hälsa. Beskriv dig själv i din ansökan, vilka egenskaper du har, samt varför just du skulle passa för denna tjänst.

Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift och du ska även vara rökfri. Du ska kunna arbeta både i Umeå och Stockholm. Vissa resor kan ske med flyg så det är bra om du inte är flygrädd. Vi löser övernattning i Stockholm.

Tjänsten är ca 75% och är schemalagd.

Vi ser gärna yngre kvinnliga sökanden.

Intervjuer kommer ske digitalt via FaceTime, Messinger eller Zoom.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistans Kompetens i Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Assistans Kompetens i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons