Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent i Tidaholm timvikarie samt sommarvikarie

Personlig assistent i Tidaholm timvikarie samt sommarvikarie

Novum Assistans AB · Tidaholm · Ansök senast 13 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.


Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens aktiviteter och hem i Tidaholm med omnejd.

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta som timvikarie alt sommarvikarie i ett uppdrag i Tidaholm. Uppdragsgivaren är en man i 45-årsåldern som sitter i rullstol. Personkemin och samspelet mellan dig som assistent, assistentgruppen och uppdragsgivaren är helt avgörande för kvaliteten och upplevelsen av arbetet. Vi söker dig som är social, målmedveten, lyhörd, tålmodig, flexibel och kan ta egna initiativ. I uppdraget ingår att vara uppdragsgivarens stöd i allt från vardagssysslor, omsorg och personlig hygien till aktiviteter.


Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp. Erfarenheter av liknande omsorgsarbete är meriterande. Det är ett meriterande att du har undersköterskeutbildning. Körkort är ett krav.


Arbetstiderna varierar mellan dag, natt och helg. Dagtid arbetar man alltid två assistenter tillsammans. Vi erbjuder fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Novum Assistans AB

Placering

Tidaholm

Kontaktperson

Novum Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons