Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent i Sundsvall

Rehabassistans AB · Sundsvall · Ansök senast 31 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rehabassistans startade 2007 och har sedan dess vuxit varje år. I dag finns våra kunder i hela Västernorrland.

Vår målsättning är att alltid ha kunden i fokus, att jobba nära våra kunder och deras personliga assistenter. Tillsammans utformar vi assistansen utifrån kundens önskemål och behov. Vi finns nära våra kunder! Våra arbetsledare utgår från våra kontor i Härnösand och Örnsköldsvik.

Vår arbetsledning är erkänt kunnig och här finns en samlad erfarenhet från många olika branscher. Det ger en trygghet för våra kunder och deras personliga assistenter. Vi har bland annat egen sjukgymnast vilket många kunder uppskattar. Vi erbjuder stöd i kontakt med myndigheter och har tillgång till juridisk kompetens. Träning och aktiviteter är något vi också prioriterar i vår verksamhet.

Vi har kollektivavtal med vårdföretagarna och Rehabassistans jobbar med kvalitetsledningssystem för att säkerställa kraven från Socialstyrelsen.

Rehabassistans ingår i Team Olivia.


www.rehabassistans.se


Vi söker nu tim- och sommarvikarier till en av våra kunder i Sundsvall. Vi söker en positiv och glad person som trivs med att ta ansvar och göra skillnad. Du får gärna ha erfarenhet inom omvårdnad, men personkemin mellan dig och kunden är viktigast. Vi ser helst kvinnliga sökanden.

Som assistent till vår kund gör du det möjligt för vår kund att leva det liv hon vill leva trots sin funktionsnedsättning. Du gör stor skillnad i ditt arbete som personlig assistent och följer vår kund såväl i hennes hem som på olika aktiviteter. Du hjälper vår kund med på- och avklädning, förflyttningar, toa och dusch samt med hennes träning. Eftersom man som personlig assistent kommer så nära en annan person är det allra viktigaste kriteriet att personkemin stämmer. Det är ett roligt och omväxlande arbete och introduktion sker efter behov.

Rekrytering sker kontinuerligt, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rehabassistans AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Inre Kraft i Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons