Personlig assistent i Nykroppa

Din Förlängda Arm I Norr AB · Filipstad

·

Ansök senast 19 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker personlig assistent till en pojke på 12 år.

Dina arbetsuppgifter består av att vara ett extra öga och stöd i vardagen. Delta i lek, umgås och initiera aktiviteter för att stimulera honom på hans nivå och sörja för att hans vardag blir trygg och meningsfull. Aktiviteter som att gå på promenad, leka med Ipad samt fysiska aktiviteter förekommer.

Du som ansöker bör vara kvick, aktiv, alert, och ha god sinnesnärvaro.

Kunskap eller erfarenhet av autism samt ADHD är meriterande för att kunna ha förståelse för hur pojken är och kunna avläsa situationer och avgöra vad som är okej. Kunskaper i teckenspråk/tecken som stöd är starkt meriterande. Pälsdjur finns i hemmet.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/utbildning kan vara en fördel men det viktigaste och avgörande är den personliga kemin.

Innan eventuell anställning kan ske behöver du delge oss ett utdrag från polisens belastningsregister. Du kan med fördel ansöka om ett utdrag redan nu då ansökningstiden är ca 2 veckor. Du ansöker om ett utdrag på egen hand genom att skriva ut en blankett från polisen hemsida. Utdraget vill vi ta del av vid en eventuell intervju. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Din anställning kommer att vara Assistans med Hjärtat i Norr AB, ett systerföretag till Din Förlängda Arm AB. Det innebär att det är Assistans med Hjärtat i Norr AB som kommer att vara personuppgiftsansvarig. Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att besöka vår gemensamma hemsida dfarm.se för att lämna in din ansökningshandling.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din Förlängda Arm I Norr AB

Placering

Filipstad

Kontaktperson

Din Förlängda Arm i Norr AB

Vid ansökan:Ange referens AG i din ansökan