Personlig assistent i Åkersberga

Familjen AB · Österåker

·

Ansök senast 1 okt. (Idag)

Ansök via mejl

Om Familjen AB

Familjen är en trygg och engagerad arbetsgivare med över 10 års erfarenhet inom personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation. Vi arbetar personcentrerat, det vill säga att du som individ blir sedd och bekräftad i vår verksamhet oavsett om du arbetar, är anhörig eller har assistans.

Vi är verksamma inom Stockholms län och väljer att vara det lite mindre och personliga valet för dig som söker en personligare assistans. Företagets grundare och ägare har tidigare arbetat som personlig assistent, detta ser vi som en extrakraft som hjälper oss att bygga stabila arbetsgrupper där vi levererar högkvalitativ, personcentrerad assistans.


Om arbetsplatsen

Annonsen gäller en person som har autism med utvecklingsstörning som bor i egen lägenhet nära kommunala medel, det är lätt att ta sig till/från arbetsplatsen. Personens vardag präglas av trygghet, stabilitet och vi gör gärna olika utflykter tillsammans. Personen har dubbelassistans dygnet runt och schemat är byggt på dygnspass inklusive vaken natt samt jourpass. Här är det viktigt med rutiner och insikten om att kundens behov är i fokus och är också det som styr hela vardagen.

Hos oss får du en noggrann introduktion tillsammans med våra fantastiska assistenter så att vi tillsammans skapar en trygghet för varandra.


Om dig

Du är en stabil, tydlig och trygg person som kan hantera men också motverka stressfulla situationer. Att du aktivt är en del av att skapa en trygg men också intressant och rolig vardag för någon annan, är något du verkligen brinner för. Du är uppfinningsrik, ödmjuk och en lagspelare ut i fingerspetsen. Har du dessutom glimten i ögat och en massa humor så är det dags att sätta fart och söka denna tjänst nu – för vi vill absolut prata mer med dig!


Om anställningen

Pga ändrade förhållanden i privatlivet så söker vi ny personal till en stabil, trygg och högkvalitativ arbetsgrupp. Tjänsten avser deltidsanställning på cirka 36h/vecka där du utöver det ska kunna vara flexibel och hoppa in vid behov under sjukdom/vab. Arbetsschemat är förlagt dygnspass med vaken natt/jour fördelat.

Vi avser påbörja anställningen snarast möjligt (senast 2020-10-01) - sök därför tjänsten nu vid intresse, då vi håller intervjuer löpande.


Krav

Pga arbetets natur krävs det att du pratar och förstår svenska obehindrat.


Meriterande

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande.


Vi erbjuder

Vi erbjuder branschens bästa kollektivavtal mellan Kommunal/KFO där du som anställd erbjuds bland annat avtalad OB-ersättning, tjänstepension, arbetsförsäkring samt en individuell lönesättning. Vi ser till att du trivs på arbetet med bra arbetsmiljö och regelbunden kompetensutveckling. Vi arbetar hårt för långsiktiga relationer där din kompetens tillvaratas och synliggörs. Vi uppskattar din flexibilitet och att du har ett lösningsorienterat arbetssätt. Tillsammans levererar vi assistans av kvalitet.


Rekrytering

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjen AB

Placering

Österåker

Kontaktperson

Familjen utan gräns AB

Ansök via mejl