Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent heltidstjänst/extra vid behov till tonåring i Boden.

Personlig assistent heltidstjänst/extra vid behov till tonåring i Boden.

Prima Assistans i Norr AB · Boden · Ansök senast 1 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

2 st personliga assistenter sökes, Boden. En personlig assistent heltid till tonåring - dagar kvällar & ca 1,5 - 2 helger per månad. Samt en assistent - extra vid behov som vikarie.


På vardagarna arbetar du mestadels i skolan. Du har ett stort inflytande i arbetet tillsammans med dina kollegor & ni utgår från tonåringens mående/ dagsform i planeringen. Du arbetar i en stabil fin arbetsgrupp. Tiden utanför skolan är mestadels dubbel assistans. Som person är du lugn, positiv, glad, du tar egna initiativ & och har inget emot att vara på golvet och leka/ måla då du trivs i arbete med barn & ungdomar. Du trivs att jobba i en familj med allt vad det innebär. Du kan ta lugna stunder & det måste inte hända något hela tiden likväl som du gärna hittar på något som att gå iväg till badet eller packar en picknickkorg och går till skogen. Det finns inte dåligt väder bara massor med bra kläder. Du är något flexibel & kan hoppa in extra vid behov de dagar du inte är schemalagd. Pälsdjur finns i hemmet. Flera personer på arbetsplatsen är känsliga mot cigarettrök så vi föredrar att du inte röker.


Intervjuer sker löpande via telefon och videosamtal med start i december & tjänsten skall tillsättas i januari månad. Vi börjar med provanställning som övergår till mer permanent tjänst när vi lärt känna varandra efter någon vecka. Bland Sveriges bästa löner inom branschen. Kommunalt anslutna. Märk ansökan ”TonBod”. Var noga i din ansökan att uppge om du är intresserad att arbeta som extra eller om det är heltidstjänster du söker. Förbered dig gärna genom att redan nu beställa hos polisen.se ett utdrag från polisens belastningsregister - LSS arbete med barn med funktionshinder. Öppna ej kuvertet, spara detta till vår intervju. Viktigt är att du är tillgänglig med start från början av januari. Varmt välkommen att skicka din ansökan till camilla@primaassistans.se Camilla 073-832 08 75

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prima Assistans i Norr AB

Placering

Boden

Kontaktperson

Prima Assistans i Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons