Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, Hässleholm, timvik+ helgtjänst

Personlig assistent, Hässleholm, timvik+ helgtjänst

MejDej-kooperativet · Hässleholm · Ansök senast 27 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vår medlem, en tjej på 25 år, har bl a autism och utvecklingsstörning, vi kommunicerar med bilder. Erfarenhet av detta är en merit, likaså av låg-affektivt bemötande samt att kunna jobba pedagogiskt och efter instruktioner, ”alla måste göra lika”. Jobbet innebär att hjälpa henne i vardagen med det mesta, att strukturera dagen, rummet, tiden osv och ge förslag på olika aktiviteter, planera in hennes önskemål samt hjälpa henne att sköta sitt hem. Hon gillar att att bada, spela ipad och att hjälpa till i köket med mat och bak och att åka bil (hon har egen bil). Hon är överaktiv och har ett högt tempo. Vi som jobbar med henne måste kunna matcha hennes tempo.

Det är korta pass (4-9 timmar), fm, em, natt. Timvik plus en fast rad varannan helg.. Dubbel assistans när hon är vaken. På dagen (ca 11-16) är hon på daglig verksamhet där hon inte har sina assistenter med.


Körkort är krav, samt bil för att kunna ta sig till henne.


Ansökan ska innehålla: personligt brev, meritförteckning, referenser och eventuella lönekrav. Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ansökan skickas till: maria.snarshult@gmail.com märk ansökan med referens 160-2020.

Rekrytering kan komma att påbörjas under annonstiden.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MejDej-kooperativet

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Mejdej-Kooperativet

Dela jobbannonsen

Anmäl annons