Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent åt en 13-årig pojke

Andersson Regine · Halmstad · Ansök senast 2 dec. (5 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Emil i din ansökan

Arbetsplatsen är i Halmstad kommun, strax utanför Oskarström

Vi söker nu en ny medarbetare till vår härliga grupp! Tjänsten är på ca 28 timmar per vecka i snitt, dagtid men kväll och journätter kan bli aktuella i framtiden. Tjänsten är även förlagd med helgarbete varannan helg.

Gillar du att arbeta med människan och i grupp? Skulle yrket som personlig assistent passa dig som handen i handsken? Isåfall har du en fantastisk chans här. Vi behöver nämligen rekrytera till 1 tjänst samt 1-2 timvikarier.

Arbetsplatsen är belägen strax utanför Oskarström (Johansfors). Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil eftersom brukaren bor en bit från busshållplatsen och busstiderna fungerar inte helt perfekt alltid.

Om dig: Du är en lyhörd person, lugn, trygg och stabil, trivs med att arbeta i grupp, känner dig bekväm med att arbeta i någons bostad och nära en familj, är pigg på både långa utevistelser i ur och skur samt shopping på Ge-kås eller en tur till lekland etc. Du måste behärska svenska i både tal och skrift samt vara flexibel.

Vissa dagar är man bara hemma, andra dagar är man med i skolan eller på utflykt, det kan variera väldigt. Är man ett 13-årigt busfrö så är det variation på schemat helt enkelt.

Det är en stor fördel om du har kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande, men för rätt person finns även möjlighet att lära sig på plats. Du kommer få utbildning och handledning som en obligatorisk del i jobbet

Eftersom vi har djur i hemmet bör du inte ha problem med pälsdjursallergi, hö liknande. Du bör även kunna undvika starka parfymer under arbetstid.

För att få jobba med barn med funktionsnedsättning krävs utdrag ur belastningsregistret, utdraget beställer du direkt när du söker tjänsten! Detta är jätteviktigt eftersom det kan ta lite tid innan polisen skickar hem det till dig. Du beställer det på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan sker till regine_andersson@hotmail.com ange Ansökan Emil på ämnesraden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Andersson Regine

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Andersson, Regine

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Emil i din ansökan

Dela jobbannonsen