Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent 85-100%, Ljusdal

CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB · Ljusdal · Ansök senast 16 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Classistans AB har bedrivit assistans sedan 2009 idag har vi ca 25 kunder och vi är verksamma i olika delar av landet. Vi månar om att våra assistenter har goda anställningsvillkor, vi omfattas av kollektivavtal, KFO-Kommunal.

Jag är en tjej på 25 år som är i behov av en personlig assistent. Som assistent hjälper du mig att ha ett bra liv genom att assistera mig i min vardag. Jag söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning eller inom vård och omsorg. Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad, vändningar med mera. Jag är i behov av assistans större delen av dygnet.

Denna tjänst är förlagd till 85-100 procent med varierade pass. Du som söker ska därför ha möjlighet att jobba dag, kväll och vaken natt.

Du kommer självklart att få lära dig om hur det är att arbeta med mig under din introduktionstid. Jag söker en tjej som är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans är det meriterande. För mig är det viktigt att du är ansvarsfull och ärlig. Du bör dessutom kunna arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ samt vara noggrann och punktlig. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Du är icke rökare

Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Du har körkort och bil för arbetsresor.

Maila er ansökan med CV och ett personligt brev.


Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker fortlöpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB

Placering

Ljusdal

Kontaktperson

Classistans i Östersund AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons