Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistans – en solidarisk handling i Coronatider

Personlig assistans – en solidarisk handling i Coronatider

Brukarkooperativet i Umeå Ek För · Umeå · Ansök senast 24 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brukarkooperativet i Umeå är en ekonomisk förening som har varit verksam sedan 1999. Vi är en seriös assistansanordnare som bedriver personlig assistans på uppdrag av våra medlemmar och vi har ständigt våra medlemmar i fokus. Vi är den enda IfA- godkända assistansanordnaren i Umeå – vilket är kvittot på att den assistans vi bedriver är av god kvalitet.

Brukarkooperativet i Umeå är på spaning efter nya medarbetare som vill möjliggöra för våra medlemmar att leva ”Ett fritt liv varje dag med personlig assistans”. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som präglas av gemenskap, engagemang, kompetens och trygghet. Vi tror på utbildning och personlig utveckling.

Att arbeta som personlig assistent innebär att du ska assistera medlemmen i att utföra de sysslor i vardagen som han eller hon inte kan eller orkar utföra på grund av sin funktionsnedsättning. Du är ett personligt stöd som möjliggör för medlemmen att leva sitt liv på det sätt han eller hon själv önskar och väljer. Det handlar i grunden om ett relationsskapande förhållningssätt som bygger på empati, tillit och respekt för medlemmens personliga integritet, valfrihet och självbestämmande.

Arbetsuppgifterna kan handla om assistans som gör det möjligt för medlemmen att kunna vara till exempel förälder, arbeta, studera, ägna sig åt fritidsintressen och umgås med familj/vänner. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien.

För att säkerställa att våra medlemmar erbjuds en assistans av god kvalitet och att våra medarbetare erbjuds en god arbetsmiljö och möjlighet till återhämtning, vänder vi oss till Dig som:

- Vill vara en resurs i tider då Coronaviruset ställer krav på solidaritet och medmänsklighet.

- Har goda svenska-kunskaper och ett relationsskapande förhållningssätt.

- Är flexibel och tillgänglig när det gäller arbetstider.

- Kan börja arbeta omgående.

Erfarenhet från vård och omsorg meriteras, samtidigt som personlig lämplighet och ”mjuka värden” värderas väldigt högt.

Körkort är meriterande men inget krav.


Skicka din ansökan till info@brukarkooperativet.se innehållande personligt brev, CV och referenser. Märk ansökan med referensnummer 2014.


Anställningsprocessen sker löpande och tjänsterna kan därmed tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

#jobbjustnu


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brukarkooperativet i Umeå Ek För

Placering

Umeå

Kontaktperson

Brukarkooperativet i Umeå Ek. För.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons