Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personer med truckkort för nattarbete på terminal i Helsingborg

Personer med truckkort för nattarbete på terminal i Helsingborg

PerformIQ AB · Helsingborg · Ansök senast 22 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning truckförare och terminalarbetare för arbete i Helsingborg på natten. Kundföretaget hanterar dagligen stora mängder av paket som ska vidare i landet samt övriga Europa. Arbetet innebär bland annat sortering och med hjälp av truck lasta samt lossa lastbilar tillsammans med andra medarbetare på lagret. Arbetet kommer att vara vid behov där man bokas upp veckovis samt kan också ringas in vid behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en annan sysselsättning såsom: kontrakt med en förening, arbetar deltid eller är student. Du har ett flexibelt schema där du har möjlighet att arbeta extra på nätterna, gärna minst 2-3 nätter per vecka men gärna upp till 5 nätter per vecka vid behov. Du som söker har erfarenhet av att arbeta på lager och truckkörning sedan tidigare.

Ett Krav är att du har truckkörkort A1-A4 och B1-B4.

Din fysik ska vara god då paketen bitvis kan vara tunga. Som person är du lojal, kommer alltid i tid och är positiv. Du tar egna initiativ samt är noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. Det är även viktigt att du trivs tillsammans med andra och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken idrott du har utövat.

Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Nattarbete. Arbetstid 22:30 eller 23:30 till 06:00 eller 07.00.
Plats: Helsingborg

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Eventuella frågor besvaras av Mattias Carlsson, konsultchef, på mattias.carlsson@performiq.se. Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ AB

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons