Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personbilstekniker

VHS Nordic AB · · Ansök senast 13 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu Tekniker till stor verkstad i Bromma.

Du kommer att bli uthyrd till en kund som är ledande inom allbil samt märkesbundet fabrikat.


Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

B- körkort är ett krav.

Om rollen

Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilsmekaniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.

Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är Nissan



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VHS Nordic AB

Kontaktperson

VHS Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons