Personbilsförare/Taxiförare

Frekvenstrafik AB · Luleå

·

Ansök senast 17 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett välskött taxiåkeri som söker nya duktiga förare som vill komma och köra taxi med oss! Vi har en fullutrustad verkstad med däckservice, tvätthall och möjlighet till parkering i uppvärmda lokaler. Vi är anslutna till Sverigetaxi Luleå, som är stadens största och mest meriterade taxibolag. Vi söker dig som:

* Har fyllt 21 år (lägsta ålder för TFL)

* Har körkort med behörighet B sedan minst två år

* Gillar att arbeta med människor

* Är serviceinriktad och kan bemöta kunder

* Har god körvana

* Har god lokalkännedom i Luleå med omnejd

* Är bosatt i Luleå

* Talar svenska obehindrat

* Är drogfri och inte dömd för brott

Taxiförarlegitimation (TFL) är inget krav, men är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du rätt person och har rätt inställning till yrket, så kan vi ordna din utbildning för TFL.

Arbetstiden är varierande. Arbete under kvällar, nätter och helger förekommer frekvent. Taxiyrket är ett fritt jobb, som kräver att man klarar att arbeta självständigt, men att man samtidigt är lyhörd och kan arbeta efter givna instruktioner. Det är viktigt att kunna passa tider och arbeta efter de anvisningar som ges. Samtidigt kräver jobbet ett eget ansvarstagande och att man själv är inriktad på goda resultat. Taxiyrket är lika mycket ett serviceyrke som det är ett transportyrke. Man behöver vara serviceinriktad och ha kundens bästa i fokus.

Arbetet kan bli stressigt emellanåt. Då är det viktigt att du kan hantera stress på ett balanserat sätt. Arbetstiderna kan ibland behöva ändras med kort varsel för att kunna erbjuda kunderna den service som de väntar sig av oss, så det är viktigt att du är flexibel som person. Det förekommer långa arbetspass. Det är viktigt att du är mån om att hålla ditt arbetsfordon rent både ut- och invändigt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frekvenstrafik AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Frekvenstrafik AB

Ansök via mejl