Personalplanerare Tidningsdistribution Skövde Vikariat

Platskontor · Skövde

·

Ansök senast 28 feb. (2 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen

Personalplanerarens arbetsuppgifter innebär att stödja chefer inom resursdisponering och bemanning samt lönerapportering. Uppdaterar och säkerställer korrekta budböcker enligt fastställda rutiner. Analyserar ärenden och kontaktar berörda funktioner/kunder, samordnar utredningar och kommunicerar svar, lösningar och åtgärder till kund/frågeställare.

Sammanställer vid behov underlag för kvalitetsuppföljning. Tillhandahåller material och service till distributörer vid behov. Deltar i regionala och centrala projekt. Till din hjälp har du nattförman och distributionschef.

Vi är miljöcertifierade och i rollen ingår det att säkerställa att miljökraven enligt ISO 14001 tillämpas.

Vem söker vi?

Som personalplanerare hos oss ser vi du har förmåga att planera och strukturera det dagliga arbetet. Hålla många bollar i luften och vara en i teamet. Vi är en liten grupp människor med en skön stämning.

Datorvana, vi använder de vanligaste Officeprogrammen och Distribution Innovation för lönerapportering och personalplanering. B-körkort är ett krav samt svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet med arbetsledning, kännedom om arbetsrätt samt är van att använda engelska i tal och skrift.

Frågor?

Kontakta distributionsansvarig Malin Nordlund, malin.nordlund@nwtdirekt.se.

Tjänsten är en vikarieanställning på heltid. Arbetstider 07:00-16:00 mån-fre.

Vi ser fram emot din ansökan senast 20210228, vi kommer att hålla urval löpande.

Maila din ansökan till jobb@nwtdirekt.se, märk med ”Personalplanerare” och vilken ort du söker till.


NWT Distribution AB med varumärke NWT Direkt, ett bolag inom NWT Gruppen AB, är ett distributionsbolag som distribuerar morgontidningar, tidskrifter och mindre paket i Värmland, delar av Skaraborg och norra Dalsland.

Vi har cirka 350 anställda distributörer som med bil, cykel och till fots gör cirka 100 000 leveranser/natt måndag-lördag året runt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Platskontor

Placering

Skövde

Kontaktperson

NWT Distribution AB

Ansök via mejl