Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personaladministratörer med högt driv sökes till StudentConsulting

Personaladministratörer med högt driv sökes till StudentConsulting

StudentConsulting · Helsingborg · Ansök senast 20 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

StudentConsulting i Helsingborg växer och vill utöka teamet med 2 duktiga personaladministratörer. Ser du en framtid i rekrytering-bemanningsbranschen Ta då chansen och bli vår nästa personaladministratör.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av delar av rekryteringsprocessen såsom annonsutformning, urval, genomförande av telefonintervjuer, inbokning av personliga intervjuer och referenstagning.

Du kommer även att arbeta mot våra kunder och konsulter med avrop och leveranshantering, schemaläggning, konsultärenden samt löpande kvalitetsarbete.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid och vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar i veckan. Vårt behov varierar vecka för vecka. I perioder som jul/påsk och sommar ser vi gärna att du kan arbeta mer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 1 år kvar på dina studier, gärna inom PA eller liknande och som har ett stort intresse för rekrytering och bemanning.

Du bör ha en positiv inställning, vara strukturerad och engagerad. Du är snabb och effektiv med en vana av att jobba administrativt. Då du får många olika uppgifter som skall lösas under dagen är det viktigt att du agerar direkt och inte väntar till senare. Det kräver att du är stresstålig och att du kan hantera när det händer mycket samtidigt. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker det är kul att jobba med olika typer av företag och människor. Du älskar att ge riktigt bra service!

Vidare är du en lagspelare som utstrålar energi. Du är prestigelös och ger aldrig upp.

Har du arbetat på ett bemanningsföretag tidigare är det extra meriterande.

Om du är intresserad av att jobba med personal efter dina studier är detta en stor möjlighet som ger bredd. Sök tjänsten redan idag! Vi tillsätter så snart vi hittat rätt person!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons