Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personaladministratör sökes för extrajobb i Borås!

Personaladministratör sökes för extrajobb i Borås!

StudentConsulting · Borås · Ansök senast 30 juni

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student och nyfiken på att starta en karriär inom rekryterings och bemanningsbranschen? Vill du ha ett utmanande arbete vid sidan av dina studier? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är student och vill arbeta internt hos oss med assistering kring bemanning samt vår rekryteringsprocess. Din roll som personaladministratör kommer variera beroende på behov och vi ser gärna att du är flexibel både vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter.

För att söka tjänsten krävs att du är student på minst 50 % och vi ser gärna att du läser en inriktning mot ekonomi, personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning på högskola eller universitet.

Vi har ett långsiktigt behov av tjänsten och ser gärna att du har minst ett års studier kvar. Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat har hittats.

Arbetstiderna är flexibla och kan förläggas mellan kl. 07:00 och 17:00, måndag-fredag. Du kommer arbeta vid behov och tjänstgöringsgraden kommer att variera. Vi kravställer dock att du ska kunna arbeta i snitt cirka 10-15 timmar/vecka.

Exempel på arbetsuppgifter är att kunna ta referenser, gå igenom urval, genomföra telefonintervjuer, personliga intervjuer, lägga schema m.m.

För rätt person finns goda möjligheter att få ett utökat ansvar för våra rekryteringsprocesser, vi söker därför dig som har ett stort intresse för rekrytering samt som söker en långsiktig tjänst.

Detta söker vi:

För att passa hos oss krävs att du är självgående, initiativtagande och att du ser utveckling och ansvar som en spännande utmaning.

Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel då behovet snabbt kan ändras både vad gäller arbetsuppgifternas innehåll och arbetstider.

Kravet för att söka denna tjänst är att du läser en universitets- eller högskoleutbildning på minst 50% med inriktning mot personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och behärskar engelska i så väl tal som skrift. Eftersom det kan förekomma resor i arbetet är B-körkort ett krav.

Blir du vår nästa personaladministratör? Anta utmaningen och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sökord: Personaladministratör, Rekryterare, Administratör, HR, HR/Personal

Sökord: Personaladministratör, Rekryterare, Administratör, HR, HR/Personal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons