Personal som behärskar teckenspråk

Humanisthemmet Eq AB · Knivsta

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Humanisthemmet EQ, ett vårdföretag i ständig utveckling, vi på Humanisthemmet EQ söker nu personal som behärskar teckenspråk för att jobba heltid eller för extraarbete i ett av våra HVB för barn och unga.


Våra värdestyrda verksamheter består av fem HVB-hem, ett stödboende, familjehem och LSS-boende som riktar sig till olika målgrupper, såsom; omsorgsbrist, psykosocial beteendeproblematik, NPF, kriminalitet eller drogproblematik. Vårt arbetssätt genomsyras av medmänsklighet, ett varmt bemötande och genuint engagemang. På Humanisthemmet EQ värdesätter vi balansen mellan relation, kärlek, omsorg och gränssättning, struktur.

På Humanisthemmet EQ kommer du att arbeta utifrån verksamhetens ledningssystem där ett pedagogisk och humanistiskt förhållningssätt är grundläggande. Du är närvarande, trygg, stabil, uppsökande och visar engagemang för den enskilde och ditt arbete.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning motsvarande behandlingspedagog, socialpedagog, socionom, lärare eller annan likvärdig utbildning. Du har minst 1 års erfarenhet från arbete med barn och unga. Utbildning inom exempelvis MI, TMO, KBT, rePULS är meriterande. Körkort B är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi kommer även att begära utdrag från Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister före anställning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska vara trygg och har god förmåga att hantera olika typer av situationer och ha förmåga att möta individen utifrån hens förutsättningar och behov. Du har god samarbetsförmåga, är engagerad, tålmodig och flexibel samt har god förmåga att skapa delaktighet

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att maila din fråga till info@humanisthemmet.se .

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humanisthemmet Eq AB

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Humanisthemmet Eq AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Teckenspråkspersonal i din ansökan