Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personal inom Flytt & Transport - Heltid - Stockholm

Personal inom Flytt & Transport - Heltid - Stockholm

Simplex Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 10 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Simplex söker nu våra nästa superstjärnor. Vi söker personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

När du ingår i vår flytt - och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från södra till norra Stockholm. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.

För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kropp är ett plus, visa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.

Kvalifikationer:

  • Kunna tala och skriva svenska
  • Fysiskt aktiv
  • Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:

  • Erfarenhet inom Flytt & Transport
  • B-körkort
  • Erfarenhet av att ta en arbetsledarroll

Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.


Vad vi erbjuder:

  • En arbetsplats som ser långsiktigt på dig
  • Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv
  • Bra lön

Om oss:

Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.

Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.

Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplex Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Simplex Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons