Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personal Assistant till Entercard!

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 6 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För Entercards räkning söker vi nu en Personal Assistant till CFO:n. Detta är en bred roll med fokus på organisering, administration, koordinering och samarbeten tvärs över organisationen. I denna roll erbjuds du en unik inblick i ett internationellt finansbolag i framkant. Vi söker dig som är serviceinriktad, relationsskapande och trivs att jobba på en högpresterande arbetsplats. Låter detta som du? Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande!

Information om uppdraget

Som ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag inom kreditkort och privatlån har Entercard en lång tradition av framgångsrika partnerskap och även framgångar med sitt varumärke re:member. Entercard finns både i Sverige, Norge och Danmark och har 450 engagerade medarbetare. Nu söker de en Personal Assistent för att stötta Chief Financial Officer. Du kommer att tillhöra finansteamet, totalt bestående av cirka 40 personer. Teamet är uppdelat och du kommer tillhöra Finance Leadership Team som består av 7 personer. Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm, men det finns även möjlighet att arbeta remote 2 dagar/veckan.

Entercards kultur präglas starkt av sina kärnvärden: passionerad, innovativ och genuin. Dessa värderingar speglar allt de gör, hur de arbetar och hur de svarar sina kunder. Entercard tror på att mångfald, analytisk förmåga och engagerade medarbetare driver utveckling och tillväxt.

Du erbjuds
  • En dynamisk arbetsmiljö med engagerade kollegor och varierande arbetsuppgifter.
  • Flexibilitet att arbeta på distans en del av veckan.
  • En unik inblick och språngbräda in i en karriär inom finansbranschen.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Stötta CFO i hans dagliga arbete. Du kommer att vara kontaktpunkten mellan medlemmarna i Entercards Executive Committee, arrangera möten och organisera resor.
  • Du kommer att förbereda, stödja och dokumentera ledningsgruppens möten och säkerställa att andra möten blir ordentligt planerade, förberedda och dokumenterade, samla in material och sätta agendan.
  • Administrera avtal samt övrig administration (tidsrapportering, utlägg, ansökningar till event).
  • Du kommer även ansvara för planering av vissa evenemang och aktiviteter, och jobba med kultur och nöjdhet i teamet.
  • Samarbeta med andra Personal Assistants i olika delar av organisationen.
Vi söker dig som
  • Har minst ett års erfarenhet av administration och/eller service samt grundläggande förståelse för hur en organisation är uppbyggd.
  • Har mycket goda kunskaper i minst ett skandinaviskt språk samt engelska.
  • Har god dator och systemvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet.
Som person är du effektiv i ditt arbete, iniativrik och ansvarsfull. Du är en problemlösare med ett flexibelt tänk och trivs i en miljö med högt tempo. Du är duktig på att prioritera, organisera och strukturera ditt arbete på ett självgående sätt, samtidigt som du är en sann lagspelare. Du förstår och vill bidra till utvecklingen av Entercards digitala lösningar och verksamheten i stort. Vi förväntar oss många ansökningar till denna tjänst och kommer därför lägga vikt vid din motivering för tjänsten, som uttrycks i din ansökan.

Övrig information
  • Start: Mitten av juni eller mitten av augusti.
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt. Du kommer att bli anställd som konsult via Academic Work där kontrakt initialt skrivs på 6 månader. Därefter kommer du bli förlängd/eventuellt överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
  • Placering: Klarabergsgatan, Stockholm. Möjlighet till remotearbete 2 dagar/vecka.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons