Jobbsafari är en del avschibsted logo

Performance Marketing Manager till Northbaze Group // Göteborg

Performance Marketing Manager till Northbaze Group // Göteborg

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 13 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Northbaze Group säljer både produkter inom egna och andras varumärken inom audio och smarta mobiltillbehör - både globalt och online. Kanske har du hört talas om Jays Headphones, Krussel eller varför inte Kavaj? Med utgångspunkt i Sverige och kontor runt om i världen är vi Scale-up bolaget som tänker höja volymen och köra på. Därför söker vi nu, tillsammans med Oddwork, efter en strategisk person som kan se till att våra digitala plattformar driver in trafik och att basen inte vibrerar i otakt. En erfaren och tekniskt kunnig Performance Marketing Manager som är redo att öka vår synlighet online och ta sig an en ny spännande utmaning! Känner du dig träffad? Dansa dig då vidare till ansök!

Som Performance Marketing Manager
Hos oss kommer du kliva in i en ny och ledande roll där du axlar helhetsansvaret för att driva både försäljning och trafik med fokus på den tyska marknaden - alltid med målet att öka vår försäljning på olika digitala plattformar. Dina vardagar spenderar du med analys, mätning av data och att planera säljaktiviteter på plattformarna. Till hjälp har du vår Brand Manager som förser dig med material som du sedan marknadsför på våra kanaler. Med din tidigare erfarenhet inom e-handel, är du van vid att jobba mot uppsatta mål, där budget-och prognosarbete ligger till grund när du sätter tänderna i vår digitala marknadsföring. För du vet ju att planering är nyckeln till att lyckas. Därtill kommer du även att utveckla marknadsstrategier och spana efter nya möjligheter för oss på andra plattformar. Och i en framtid utan pandemi kan du också se fram emot resor till dina kollegor i Tyskland.

Vi söker...
...en erfaren, teknisk och analytisk online-expert som har koll på sina KPI:er! När vi pratar plattformars ekosystem, e-commerce och online-försäljning, är du helt med på noterna. Med ditt strategiska fokus har du koll på hur man skapar affärer på sikt och hur man går till väga för att rankas högt. Du är en social person som kan det här med att bygga relationer och uppskattar att jobba både självständigt och i team. Ditt entreprenöriella driv får dig att hungrigt ta dig an nästa utmaning. För du gillar tanken av att ingenting kommer på ett silverfat och tar alltid tag i de saker som behöver göras direkt. Därtill tror vi att du tidigare jobbat internationellt och sålt på kanaler som Ebay och Amazon. Sist men inte minst längtar du efter att bli en del av ett Scale-up bolag med snabba beslutsvägar, där du får möjligheten att påverka och ta vår online-försäljning till nästa nivå med hjälp av dina idéer och erfarenheter!

Våra önskemål till dig:
  • Högskoleutbildning i marknadsföring eller annan relevant utbildning
  • Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roll
  • Bakgrund inom online-försäljning och erfarenhet av digital marknadsföring
  • Gillar att arbeta i entreprenöriella miljöer
  • Din engelska är lika flytande som din svenska. Pratar du även tyska är det mycket meriterande
Varför Northbaze Group?
Det är roligt att bygga bolag, det är i alla fall minst sagt vår mentalitet! Hos oss kommer du få vara med och forma något som fortfarande är i startgroparna och få möjligheten att påverka med dina innovativa idéer och ditt affärsdrivna sinne. Med utomhusaktiviteter och träningar på lunchen kommer du in i ett bolag som verkligen månar om kollegornas välmående. Är du redo för en ny spännande utmaning där du får sätta din prägel på vår verksamhet? Glöm inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig hem till oss!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-06-12

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons