Pedagog till Merits Yrkessvenska med inriktning trädgård

MERIT UTBILDNING MALMÖ AB · Malmö

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Merit bedriver Yrkessvenska med olika inriktningar i samarbete med yrkesutbildningar, hos olika utbildningsanordnare och på plats på Merit. Undervisningen knyts nära deltagarna och det de behöver för sin pågående yrkesutbildning och för kommunikationen i sitt framtida yrke.

Vi söker dig som

• vill vara med och utforma och driva en individanpassad yrkessvenska som kombineras med och anpassas till en yrkesutbildning

• har erfarenhet av undervisning av nyanlända

och

• har yrkeserfarenhet/yrkesutbildning inom trädgård

eller

· har pedagogisk utbildning 60 hp eller motsvarande

eller

• har utbildning inom svenska som andraspråk minst 30 hp


Är du också intresserad av att driva utvecklingsarbete, att arbeta i ett team med andra och att lära med och av andra så tycker vi att du ska söka tjänsten som pedagog på Merit.


Merit AB är ett företag som drivs av pedagoger. Ca 80 lärare och coacher är anställda på Merit, och vi är i dagsläget verksamma i Malmö, Landskrona, Helsingborg, Arlöv och Växjö. Våra olika insatser och utbildningar har ett och samma övergripande syfte - att förbereda för och leda till arbete. Alla insatser på Merit utgår från varje persons drivkrafter, erfarenheter och kompetenser för att motivera och snabba på inlärningen. Merit genomför olika typer av insatser och utbildningar som Arbetsinriktad sfi, Yrkessvenska, orienteringskurser och Stöd och matchning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MERIT UTBILDNING MALMÖ AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Merit Utbildning Malmö AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens yrkessvenska trädgård i din ansökan