Pedagog till föräldrakooperativet Solägget

Föräldrakooperativet Solägget, Ås · Krokom

·

Ansök senast 4 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 pedagoger där vi har alla möjligheter att varje dag hinna se och lyssna på varje enskilt barn. Solägget är ett föräldrakooperativ och det ligger vackert beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen får vara med hela vägen från att odla till att skörda samt vara delaktiga i köket.

Vi söker en pedagog som är nyfiken och lyhörd för barnens glädje och lust till att lära och utvecklas. På Solägget tror vi på det kompetenta och nyfikna barnet, att barn vill och kan utvecklas om de får rätt förutsättningar för att lyckas. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på förskola, tar egna initiativ och älskar att vara ute i alla väder. Vill du med glädje, lust och nyfikenhet arbeta tillsammans med oss är du rätt person. Att arbeta på ett föräldrakooperativ innebär många kontakter då föräldrarna är aktiva och vissa tider också dina kollegor, vi ser därför att du har god samarbetsförmåga och en öppen attityd. Med allt ovan i åtanke lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, vår rektor (förskolechef) finns med i den dagliga verksamheten med barnen och beslutsvägarna är korta.


Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Vi tar emot ansökan via e-post: rekrytering.solagget@gmail.com

Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Föräldrakooperativet Solägget, Ås

Placering

Krokom

Kontaktperson

Föräldrakooperativet Solägget i Ås Ek För

Ansök via mejl