Pedagog till familjär förskola på Södermalm

Kåxis Ek Fören, Föräldrakooperativet · Stockholm

·

Ansök senast 7 okt.

Ansök via mejl

Välkommen till Kåxis

Kåxis är en liten, personlig förskola i hjärtat av Södermalm. Här går 15 barn i åldern 1,5- 5 år. Atmosfären kännetecknas av gemenskap, respekt och kreativitet. Våra lokaler är ljusa och trivsamma. På vår innergård har vi dessutom ett eget litet ateljéhus. Du kommer att arbeta i ett erfaret, kreativt och glatt arbetslag. Din chef, som är förskolepedagog, arbetar i barngruppen och en av dina kollegor är hantverkspedagog. Varje dag lagar vår kock jättegod och näringsrik mat från grunden i vårt kök. Till stor del ekologisk.

Vi följer kollektivavtalet KFO.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha en särskild roll i arbetslaget, som resurs för att stötta övrig personal och vägleda barnen på förskolan. Du ska verka för att barnen ska känna sig trygga, ha roligt och få utveckla sina förmågor, intressen och sitt lärande utefter sina egna förutsättningar. I uppdraget ingår också att planera och utföra aktiviteter utefter barnens intressen samt de teman som vi satt upp för terminen. Kontakten och samarbetet med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Om dig

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning alternativt barnskötarutbildning med lämplig erfarenhet. Du ska ha erfarenhet av arbete på förskola eller annan pedagogisk verksamhet för yngre barn och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd i sin språkutveckling.

Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation). Som person är du engagerad, entusiastisk och ansvarstagande. Du arbetar med att erbjuda en trygg och lärorik tillvaro i förskolan och ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Skicka CV och personligt brev till rahel@kaxis.se!


Förskolan Kåxis startades för 30 år sedan som ett föräldrakooperativ. Verksamheten drivs av en ekonomisk förening helt utan vinstsyfte och vi arbetar självklart utifrån läroplanen. I nära samarbete mellan pedagoger och föräldrar bygger vi en trygg, inspirerande och lärande förskolemiljö. Föräldrarna medverkar bland annat i styrelsen, sköter städning, planerar festligheter och deltar i den vardagliga verksamheten om så behövs.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kåxis Ek Fören, Föräldrakooperativet

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Föräldrakooperativet Kåxis Ekonomisk Fören

Ansök via mejl