Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pedagog sökes till Gubbabackens förskola

Pedagog sökes till Gubbabackens förskola

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 13 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen

Gubbabackens förskola har 11 hemvister och ligger på Gullviksborg.

Sex hemvister är för de äldre barnen samt 5 hemvister för de yngre barnen. Förskolan arbetar för ett nära samarbete mellan pedagoger och barn över avdelningarna. Vi arbetar som tvillingar och trillingar. Vi har flera gemensamma lärmiljöer som inspirerar till lek och lärande som tex en studio, arena, inne och ute ateljé mm.

Vi har ett gemensamt tema på förskolan och arbetar sen med olika projekt utifrån barnens intresse och behov. Förskolan erbjuder en miljö, där barnens lek och lärande får stort utrymme och där deras nyfikenhet står i centrum. Vi arbetar aktivt med pedagogisk dokumentation och har reflektionsgrupper i huset. För oss är det viktigt att vara uppdaterade och följa med i utvecklingen, erbjuda barnen möjligheter att utrusta sig både för den analoga och den digitala framtiden Pedagoger och barn har tillgång till aktiv tavla, projektor, lärplattor, digitalkameror och bärbara datorer.
Gubbabackens förskola är en partnerskola, vilket innebär att vi tar emot ett stort antal lärarstudenter varje termin.

Utemiljön bjuder på möjligheter till lek och utforskande. Vi har tillgång till 3 lådcyklar vilka tar oss runt omkring i Malmö regelbundet. Här kan vi tillsammans upptäcka staden. Vi satsar på upplevelser och vill ge våra barn en god och kvalitativ utbildning.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Som pedagog arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med resten av arbetslaget utformar du den pedagogiska verksamheten. I din roll som pedagog har du möjlighet att använda din egen ämneskompetens för att utveckla verksamheten för att stimulera barnens utveckling och lärande. Alla pedagoger i Malmö stad har schemalagd tid (3 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Tid för verksamhetsutveckling är viktigt för att utveckla förskolan. Ett medvetet samarbete i förskoleområdet erbjuder möjligheter till ett kollegialt lärande och utvecklande erfarenhetsutbyten. Det sker bland annat genom schemalagd utvecklingstid i arbetslaget, individuell utvecklingstid samt nätverk i olika pedagogiska forum.

Vi erbjuder en spännande, utvecklande arbetsplats, med en stabil och målmedveten ledningsgrupp, i ett förskoleområde där vi sätter barnet i fokus! Genom kollegialt lärande växer och utvecklas vi tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning om minst 120 hp. En del av dessa högskolepoäng bör ha pedagogisk inriktning. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som är engagerad och som vill växa och utvecklas i sin yrkesroll, dela med sig av sina erfarenheter och erövra nya. Hos oss har Du möjlighet att aktivt vara med och göra skillnad vara delaktig i att bygga upp, utveckla och skapa barnens bästa förskola.

Vi vill ha roligt när vi arbetar och strävar efter en god stämning och laganda där allas insatser är lika viktiga varje dag. Vi vill överträffa alla förväntningar och genom detta förhållningssätt skapa den atmosfär som personal, ledning, barn, vårdnadshavare är värda. Allt ska vara möjligt.

Hos oss är det bara fantasin som sätter gränser. Det är dags att gemensamt ta ett kliv framåt, tänka och våga göra nytt! Vi vill driva framåt! Vill du?

Gå gärna in på vår hemsida och instagram och få mer information.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Helen Andersson

0723-524460

Dela jobbannonsen

Anmäl annons