Jobbsafari är en del avschibsted logo

Payroll / Löneadministratör / Lön och HR till ledande telekombolag

Bravura · Stockholm · Ansök senast 14 dec. (59 dagar kvar)

Heltid

Vill du vara en del av ett företag som nyligen blev utsedda till topp 10 tillväxtföretag av Financial Times? Vill du även vara en del av ett start-up trots flera tusen anställda? Här får du möjligheten att vara med på en tillväxtresa med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är en ledande aktör inom global företagskommunikation. De erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Bolaget startades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har listats som ett topp 10 tillväxtföretag av Financial Times och #1 av Bloomberg.

ArbetsuppgifterI rollen som löneadministratör ansvarar du, tillsammans med en till kollega, för 450 löner. Du ansvarar för den svenska lönekörningen från ax till limpa och driver hela processen självständigt. Utöver lönekörningen supporterar du anställda i olika frågor som rör lönerelaterade frågor såsom; skatter, löneuträkningar, tidrapporter, frånvaro, semester och andra policys och regler. Du hanterar även medarbetare i lönesystem och tidrapporteringssystemet där du bland annat sätter upp nya medarbetare, uppdaterar ändringar i anställningsavtal, löner etc. Vidare underhåller du löneprocessen som idag är relativt manuell samt underhåller själva systemet, Hogia Lön Plus. Du fungerar även som ett stöd mot stakeholders, ex har du ett nära och tätt samarbete med HR och ekonomi där du bidrar med data och statisk. Slutligen är du med och uppdaterar processer och rutiner samt dokument och manualer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 2 - 4 års erfarenhet av svensk lönekörning, ax till limpa
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Vana att arbeta i flera system samtidigt
  • Kan börja omgående
För att lyckas i rollen ser vi att du är en öppen och kommunikativ person som uppskattar samarbete med andra. Du trivs en växande och snabb miljö som förändras dagligen och kan enkelt koordinera dig fram samt hitta svar på frågor som inte alltid är givna. Vidare har du en öppen attityd till andra medarbetare och är allmänt positivt inställd. Slutligen ser du inget bekymmer i att utföra arbetsuppgifter som inte alltid ligger på ditt bord.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Löneansvarig, payroll, löne- och hr-administratör, administratör, HR, lön, löner, löneadministratör, administration, ekonomi, finans, human resources, löneansvarig, Stockholm, heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm