Jobbsafari är en del avschibsted logo

Passa på att söka sommarvikarie undersköterska till fina Karlslund

Passa på att söka sommarvikarie undersköterska till fina Karlslund

Vardaga · Ängelholm · Ansök senast 1 apr.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på Karlslund i Ängelholm undersköterskor för sommarvikariat. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning. Är du på jakt efter en arbetsplats och arbetsgivare som backar upp dig och ser till att du kan bli ditt bästa jag som undersköterska, då ska du passa på att söka.

Det här dår du hos oss:
  • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
  • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
  • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
  • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Om Karlslund
Karlslunds vårdboende har 40 lägenheter fördelat på 4 avdelningar och är beläget i norra delen av Ängelholm. Det finns hållplats med bussförbindelse till och från järnvägsstationen.

Arbetsgruppen består av 45 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans med sjuksköterskor och rehabpersonal arbetar i team.

Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende, där rehab personalen även är ansvariga för dom dagliga aktiviteterna tillsammans med undersköterskorna.

Vi kommer lägga stort fokus på arbetet med fysiskaktivitet för medarbetarna samt utbildning i psykisk ohälsa.

Vi tillämpar i nuläget ett 4 veckors fast schema. Under hösten 2023 planerar vi att gå över till behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

"Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt." Jirapinya Muangsiri

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar
: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet
: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap
: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens

Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

"Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt." Raquel Castaneda

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
  • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
"Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren." Mårten Hedberg

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 1 juni
Sista ansökningsdag: 1 april
Har du frågor? Kontakta gärna:
Låtta, verksamhetschef via mail liselotte.gustavsson@vardaga.se eller gruppchef Emelie via mail emelie.hermansson@vardaga.se


Observera att det inte går att ansöka via E-post.


Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vardaga

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons