Jobbsafari är en del avschibsted logo

Parts Supervisor Aitik

Mining · Gällivare

·

Ansök senast 15 maj (8 dagar kvar)

Ditt nya jobb

Som Parts Supervisor ansvarar du för den dagliga driften av Zeppelins reservdelslager på Aitik och den tillhörande slangverkstaden. Det innebär att du ansvarar för att de reservdelar, verktyg, förbrukningsartiklar mm som verksamheten behöver finns tillgängliga i rätt tid. Du planerar och följer upp ordrar, inköp och leveranser samt hanterar administrativa uppgifter kopplat till dessa områden och du ansvarar för att vidta åtgärder vid behov. Du har kontakt med både interna och externa kunder och leverantörer. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för 5 medarbetare varav 3 är skiftgående. För dig är det naturligt att ha säkerheten i fokus och att arbeta med ständiga förbättringar.

Du rapporterar till Site Manager och har tillsammans med övriga chefer på Site ansvar för att verksamheten utvecklas och leverarar enligt uppsatta mål. Du ingår i ledningsgruppen för Siten.

Dina arbetstider är dagtid och du är stationerad i Aitik.

Din erfarenhet

Du har gymnasieexamen, gärna med inriktning mot teknik. Du har erfarenhet av förråds-/lagerarbete. Erfarenhet från arbete med tunga maskiner är meriterande och vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenheter. Du har en hög teknisk kompetens med stort intresse för människor och maskiner. En fördel är även om du har erfarenhet av att arbeta mot kund.

Du är van vid arbete i MS Office och har lätt för att lära dig nya system. Goda kunskaper i svenska, både muntligt samt skriftligt, är ett krav. Eftersom vi jobbar i en internationell miljö och servicelitteraturen är på engelska behöver du ha goda kunskaper i det språket. Även B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper

Du är trygg, stabil, har självinsikt och inger förtroende i din kommunikation med såväl medarbetare som kunder. Du visar på gott ledarskap genom att leda, motivera och förse andra med de förutsättningar som krävs för att de effektivt och med rätt kvalitet kan nå gemensamma mål. Du har stor förmåga till samarbete. Du lägger stor vikt vid ordning och reda både ur ett säkerhets- och kvalitetsperspektiv. Du är beslutsam och visar omdöme även under tidspress. Att ge en god service är naturligt för dig och du säkerställer, med kund i fokus, att din verksamhet alltid levererar.

Vi kommer ha löpande urval och intervjuer så sök nu! Anställning kan ske innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2021-05-15

Vid frågor kan du kontakta Klas Eklund, Site Manager, 072-512 66 44.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mining

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Klas Eklund

072-512 66 44