Jobbsafari är en del avschibsted logo

Partner Marketing Specialist till NetClean // Göteborg

Partner Marketing Specialist till NetClean // Göteborg

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 30 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bright technology for a brighter future - välkommen till NetClean. Med missionen att skydda organisationers IT-miljöer och bidra till en positiv samhällspåverkan, utvecklar och levererar vi världsledande mjukvara som upptäcker och blockerar sexuellt övergreppsmaterial på barn på företags IT-enheter. Idag är vår mjukvara installerad på över 1 miljon företagsdatorer i 110 länder. Vi grundades med syftet att skapa en positiv och verklig skillnad - och vi fortsätter växa med samma mål. Tillsammans med Oddwork söker vi därför en affärsdriven Partner Marketing Specialist som vill vara med och ta oss till nästa nivå. Välkommen till en kultur som präglas av driv, mod och att göra skillnad.

Som Partner Marketing Specialist...
... kommer du att axla en ny roll i vår marknadsavdelning och samarbeta med både interna team och globala partners. Som bryggan mellan marknad och försäljning, blir ditt ansvar att taktiskt och operativt driva några våra viktigaste partner- och kanalaktiviteter så som gemensamma produktlanseringar, demandkampanjer, leadskampanjer, events och webinars för att positionera vårt erbjudande på marknaden. Med ditt starka affärs-och tillväxtfokus, tillför du din expertis i olika tvärfunktionella projekt och ser till att vi använder rätt budskap, innehåll och kanal för att driva affären framåt och generera nya kunder i samarbete med våra återförsäljare. För att behålla vår position som en progressiv marknadsavdelning, bidrar du även med analyser på hur vi kan optimera ROI och effekt för att säkerställa kontinuerliga förbättringar och nå våra tillväxtmål. Hos oss väntar stora möjligheter att påverka och chansen att arbeta med en bredd av olika aktiviteter, projekt och program. Resor kommer att vara en del av din tjänst.

Vi söker dig som...
...vill bygga en meningsfull karriär och göra avtryck med din expertis. Du är en flexibel generalist med ett genuint säljintresse som trivs lika bra på ett globalt event som i en kunddialog med våra partners. Din strategiska förståelse gör dig till en analytisk doer med ett starkt growht mindset. Du är van att jobba med flera parallella projekt samtidigt och har alltid fokus på att exekvera. Med tidigare erfarenhet av att driva marknadsaktiviteter och tillväxt tillsammans med partners, är du trygg i dig själv och din kompetens - samtidigt som du drivs av att lära dig nya saker och gå utanför din comfort zone. Du uppskattar både det självständiga arbetet och samarbetet med andra, prestigelös som du är hoppar du gärna in och stöttar upp där dina styrkor behövs. Med andra ord är du en snabb och orädd teamplayer som är redo att utmana och utmanas för att ta oss, och dig själv, till nästa nivå.

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande roll, gärna från ett tech-bolag
  • Kunskap inom performance marketing, SEM/growth marketing och paid content
  • Erfarenhet av att jobba iterativt, datadrivet och digitalt
  • Vana att samarbeta med partners och erfarenhet av partner marketing
  • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
Varför NetClean Technologies?
Vill du få chansen att jobba i ett scale-up bolag som är inne i en kraftig tillväxtfas? I ett team där vi vågar testa nya idéer, arbetar datadrivet och har roligt tillsammans? I så fall är NetClean platsen du söker! I nya fräscha lokaler precis vid Masthuggstorget väntar en hybrid arbetsmodell och ett progressivt ledarskap som bygger på autonomi, mandat och kontinuerligt lärande. För att inte glömma vår härliga takterrass som används till såväl lunch-yoga som AW. För oss är det en självklarhet att vi alla bidrar med engagemang i diskussioner, kamratskap och deltagande i möten och konferenser. Vi hjälper varandra över våra ansvarsområden, har ett starkt självledarskap och agerar flexibelt när omvärlden eller företagets fokus ändras - för allas insats är viktig och det är genom vår gemensamma prestation som vi tillsammans lyckas leverera. Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-11-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Vi på
Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jesper Steenberg

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons