Jobbsafari är en del avschibsted logo

Paroc söker maskinoperatör till Hällekis

Paroc AB · Götene · Ansök senast 21 aug. (4 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Om företaget
Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under vår 80-åriga historia har vi byggt upp ett rykte för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet hos småhusbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industribyggare. Vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö.Paroc är en del av Owens Corning.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Premier flera maskinoperatörer till uppdrag hos Paroc AB i Hällekis. Som maskinoperatör kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av övervakning av maskiner, avsyning av material, processtädning samt viss truckkörning. Utöver detta är du en viktig del för den dagliga driften och hjälper till med diverse andra uppgifter. Arbetet innebär 2-skift på vardagar och startdatum för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta praktiskt. Som person ser vi att du är ansvarfull och engagerad samt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Har du erfarenhet av industriarbete är detta meriterande.Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket lära dig mer om det.Krav för tjänsten är avslutad gymnasial utbildning med godkänt resultat samt körkort och tillgång till bil. Eftersom viss truckkörning förekommer är också truckkort B1 och B3 ett krav.

Om oss
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 - 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 3 juli 2022. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Att arbeta som konsult på PremierSom konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Paroc AB

Placering

Götene

Dela jobbannonsen