Parkeringsvakt till Vänersborg - helgjobb

Securitas Vänersborg · Trollhättan · Ansök senast 24 juli (11 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Företagsbeskrivning

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

Jobbeskrivning

Är du parkeringsvakt och är på jakt efter din nästa utmaning? Vi på Securitas letar nu efter en utbildad parkeringsvakt för kommunalmark som kommer att arbeta en helg i månaden. Vi söker dig som vill bli en del av vårt sammansvetsade gäng där vi alla har olika personligheter men delar samma driv i arbetslivet, att göra människor trygga. Trivs du i en roll där du får mycket frihet under ansvar? Läs då mer nedan.

Som parkeringsvakt kommer du arbeta med parkeringsövervakning på tomt- och/eller kommunalmark. Ditt ansvar är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer och du gör detta genom att kontrollera att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar.

Du kommer till exempel att:

  • Kontrollera att parkeringsregler efterlevs på tomt- och/eller kommunalmark.
  • Proaktivt hjälpa våra kunder vid parkeringsrelaterade frågor.

Tjänsten passar dig som trivs i ett fritt och omväxlande arbete där du får ta mycket ansvar. I denna roll kan det uppstå konfliktsituationer, som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta och ger varandra energi under arbetspasset. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng? Då är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kravspecifikation

  • Gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska
  • B-körkort
  • Utbildad Parkeringsvakt inom kommunalmark.

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten. Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.

Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Ytterligare information

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: mikael.frendberg@securitas.se

Sista ansökningsdag är 2024-07-24

  • Vi tillämpar 6 mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Tillträde enligt överenskommelse med arbetstiderna 9-18 en helg i månaden
  • För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.seOm arbetsgivaren

Arbetsgivare

Securitas Vänersborg

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Securitas AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons