Parkeringsvakt Extra / Behov

Smart Parkering Sverige AB · Kävlinge

·

Ansök senast 25 okt. (1 dag kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Parkeringsvakt Kävlinge i din ansökan

Smart Parkering Sverige AB har hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag.


Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.


Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.


Körkort med behörighet B är ett krav liksom att du kan tala och skriva flytande svenska och Engelska. Då tjänsten kan innebära varierande arbetstider och mycket utomhusarbete lägger vi även stor vikt i att du är flexibel.


Arbetstiderna för denna tjänst kommer vara i huvudsak eftermiddag/kväll/natt samt varannan helg. Vi ser dock gärna att du är flexibel till att arbeta övriga tider vid behov. Vid start tillämpas en intern utbildning på ca 1 vecka.


Anställning sker löpande.

Vid ansökan är det viktigt att skriva "Kävlinge" i ämnesraden.


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smart Parkering Sverige AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Smart Parkering Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Parkeringsvakt Kävlinge i din ansökan