Jobbsafari är en del avschibsted logo

Parkarbetare på nybörjarnivå, Ängelholm

Parkarbetare på nybörjarnivå, Ängelholm

Logent · Ängelholm · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som har en positiv inställning och vill arbeta utomhus med arbetsuppgifter inom park och trädgårdsarbete på "nybörjarnivå".

Saknar du tidigare erfarenhet eller är redo för nya utmaningar, då är detta tjänsten för dig!

Vi söker dig som vill satsa på ett långsiktigt arbete, där du får möjlighet att lära dig alla olika moment som förekommer inom grönyteskötsel från grunden.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid Måndag-Fredag 07.00-16.00, stationerad i Ängelholm.
Långsiktig tjänst med en anställningsperiod på 6 månader som vi gärna ser går över till en tillsvidareanställning.

Om kunden

Ort: Ängelholm

Din profil

Vi vill att du är driven, engagerad och har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta tillsammans i grupp, vilket kräver mycket god samarbetsförmåga och initiativtagande.
Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete.

Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift

Om Logent

Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer. www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons