Jobbsafari är en del avschibsted logo

Paralegal som sekreterare

Svensk Familjejuridik AB · Borlänge · Ansök senast 16 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svensk Familjejuridik är en arbetsplats fylld med jurister och administrativ personal som alla innehar specialistkunskaper inom visst arbetsområde. Arbetsplatsen erbjuder utvecklingsmöjligheter inom respektive anställds funktion och roll.

Byrån söker nu en paralegal administratör med examen från högskola eller universitet. Vi eftersöker dig med akademisk kvalitet i tanke och handling vilket även genomsyrar dina skrivarbeten. Du har därtill vana av att läsa och sammanställa material metodiskt och med stor noggrannhet. Egenskaper som vi värderar högt är att du är kommunikativ, serviceinriktad och har en god attityd till ditt arbete och till dina kollegor.

Vi erbjuder ett varierande arbete som ställer krav på god samarbetsförmåga samt att du bör trivas med att stundtals arbeta med utmanande uppgifter. Du arbetar således systematiskt och tar ansvar för dina uppgifter. Du bidrar även till en god stämning på arbetsplatsen och har förmågan att bibehålla ditt lugn, liksom professionalism, även i stressade situationer.

Du kommer att kommunicera med domstolar, socialtjänster och andra professionella aktörer i ditt arbete. Du är därför skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.

Du har en högskoleutbildning relevant för området som ex socionom eller beteendevetare alternativt en vidareutbildning till paralegal.

Ansök via: jobb@svenskfamiljejuridik.se

Arbetstiderna i denna tjänst är varierande enligt schema, med start kl. 08.00 - 17:00 alternativt kl 09:00 till kl. 18.00.

Har du frågor om tjänsten kan du ställa dessa till: info@svenskfamiljejuridik.se

Vi rekryterar löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Familjejuridik AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Svensk Familjejuridik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons