Jobbsafari är en del avschibsted logo

Paketsorterare till nattjobb i Västberga!

Paketsorterare till nattjobb i Västberga!

Jobandtalent · Stockholm · Ansök senast 2 dec.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår Kund är ett företag som löser vardagslogistiken åt både små och stora verksamheter i hela Norden. De hanterar paket, bud samt gods till bland annat e-handlar och läkemedelstransporter. De har sitt lager beläget i Västberga.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i en logistikproduktion där huvudsakliga arbetsuppgiften är sortering av paket som sedan ska placeras på burar. Arbetet är fysiskt med högt tempo och kräver att man är noggrann, kan hantera stress och inte har några problem med tunga lyft.

Arbetstider:
Du kommer att arbeta nattetid minst 4 timmar med standardtiderna 02.30/03.00-07.00/07.30 måndag-fredag. För att hinna klart med produktionen kan mertid förekomma och därför ser vi gärna att du kan vara flexibel med arbetstider samt kunna arbeta minst 3-4 pass i veckan. Om du har möjlighet att arbeta varje natt mån-fre är det starkt meriterande.

Krav:
  • B-körkort och tillgång till bil då det är svårt att ta sig kommunalt nattetid (alternativt att du bor nära)
  • Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning/deltidsarbete på minst 50%
Meriterande:
  • För att komma in i arbetet så snabbt som möjligt är det starkt meriterande om du har erfarenhet av lager- och logistikarbeten sedan innan
  • Tidigare arbetat natt
    Tillsättning
    Omgående
    Timlön 165kr + OB tillkommer nattetid mellan 03.00-06.00
      OM OSS

      Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

      Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners.

      Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

      Ansökan

      Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

      Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
      Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

      Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

      Varmt välkommen med din ansökan!

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Jobandtalent

      Placering

      Stockholm

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons