Jobbsafari är en del avschibsted logo

På stan-intervjuare i Strömstad

Ipsos Norm AB · Vänersborg · Ansök senast 20 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ipsos är ett av världens största researchföretag med verksamhet i 90 länder. Vi arbetar med marknads-, opinions- och samhällsundersökningar samt med process- och verksamhetsutveckling i såväl privat som offentlig sektor. Våra värdeord integritet, nyfikenhet, teamwork och entreprenörsanda delas av över 18000 medarbetare. Vill du veta mer om Ipsos, besök vår hemsida www.ipsos.com

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete som på stan-intervjuare går ut på att med hjälp av dator eller surfplatta och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med privatpersoner.

I dina arbetsuppgifter ingår att, på en på förhand vald plats, rekrytera dina respondenter och göra en intervju, alternativt låta intervjupersonen fylla i en självadministrerad enkät på en surfplatta. Arbetet är förlagt till Strömstad.

Arbetstiderna varierar från uppdrag till uppdrag och påverkas också av vart vi ska göra intervjuer, om det är i en butik, i ett köpcenter eller utomhus på stan. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en obligatorisk projektgenomgång innan du börjar ditt arbete. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg, dels vad det innebär att arbeta med på stan-intervjuer inom Ipsos. Ett krav är att du efter utbildningen kan komma igång och börja arbeta på en gång.

Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att ta kontakt med- och möta nya människor.

Ipsos Norm erbjuder:

Visstidsanställning för dig som är 18 år eller äldre och redan har ett annat arbete eller studerar och som vill ha en extrainkomst. Arbetstiden är varierande efter behov och uppgår till max 19 timmar per vecka i genomsnitt vid maximal bokning av arbetspass.

Du måste även vara folkbokförd i Sverige och ha goda kunskaper i det svenska språket.

Har du några frågor kring arbetet så är du välkommen att höra av dig på:

SE-Norm-Job-Application@ipsos.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ipsos Norm AB

Placering

Vänersborg

Kontaktperson

Ipsos AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons