Jobbsafari är en del avschibsted logo

PA Kompetens söker erfaren lönekonsult i AgdaPS, Kungälv

PA Kompetens söker erfaren lönekonsult i AgdaPS, Kungälv

PA Kompetens Lön AB, Kungälv · Kungälv · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som är en engagerad och driven lönekonsult med erfarenhet i AgdaPS. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av löpande lönehantering av löneprocessens alla delar.

Som lönekonsult kommer du att arbeta med kunder i varierande storlekar och i olika branscher. Du kommer ha självständigt ansvar för hela löneprocessen och daglig kontakt med dina kundkontakter. Du kommer även att ingå i ett team av personer i olika roller, där man får möjlighet att vara med och effektivisera allt från interna löneprocesser till att på en konsultativt sätt effektivisera kunders flöden kring lön, hr och ekonomi.

Vem är du?

Du drivs, engageras och har ett intresse av att hjälpa våra kunder, dina kollegor, lära dig nya saker och utveckla våra processer. Du trivs i rollen som lönekonsult och har ett affärsmässigt tänk. Du har arbetat minst ett par år med lön tidigare, har förståelse för löneprocesserna och effektivt utnyttjar systemen för att uppnå bästa resultat. Du brinner för att göra lite mer, komma lite längre och trivs med att i perioder jobba i ett högt tempo.

För dig, precis som för oss, är ett trevligt och likabehandlande bemötande en självklarhet. Vidare är du ansvarsfull och sekretessmedveten i ditt arbete.

Vilka är vi?

PA Kompetens är ett positivt och framåtsträvande företag som består av ca 35 kvalificerade löneadministratörer, lön- personal- och teknik-konsulter som kan lön, tid, PA och teknik. Vi har kontor i Malmö, Kungälv, Stockholm, Norrköping och Markaryd. Våra kunder överlåter hela eller valda delar av sin löne- och personaladministration till oss, allt från drift av lön/tidsystem till färdig lönespecifikation.

PA Kompetens hanterar idag ca 15 000 lönespecar i månaden på outsourcing, och driftar ytterligare ca 15 000 där kunden har egen lönehantering. Vi använder oss av AgdaPS (Lön, inkl tid och res), Flex HRM (lön, tid och res) och Company Expence (res). Via vårt egenutvecklade Webkontor kan våra kunder och deras anställda lämna och hämta de uppgifter som är knutna till den anställning och behörighet de har.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer även vara inkluderad i företagets bonusprogram, vilket ger dig möjlighet att påverka ännu mer.

Ansökan

Låter detta som du? Är du intresserad ser vi verkligen fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt efter överenskommelse.

Arbetsplats

Placering i Kungälv.


Sökord: Löneadministratör , Lönekonsult , Lönespecialist , Lönehandläggare , AgdaPS , Agda

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PA Kompetens Lön AB, Kungälv

Placering

Kungälv

Kontaktperson

Pa Kompetens i Malmö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons