Jobbsafari är en del avschibsted logo

Övergripande Kundcenterchef till Skanska Rental i Stockholm

Övergripande Kundcenterchef till Skanska Rental i Stockholm

SKANSKA SVERIGE AB · Stockholm · Ansök senast 21 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Skanska Rental AB är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

Skanska Rental är på en spännande resa med framåtanda inom kundfokus, affärer och samarbete. För att stärka oss ytterligare inom detta så inför vi nu en ny roll och söker en övergripande kundcenterchef våra kundcenter i Stockholm (Väsby,Södertälje och Täby).

Att vara kundcenterchef för våra kundcenter i Stockholm innebär att vara ansvarig för att leda våra team på respektive Kundcenter. Du har som huvudsaklig uppgift att bygga kundrelationer och skapa affärer i lokal marknad runt våra kundcenter samt skapa meraffärer i pågående projekt genom tät dialog med kunderna.

Du kommer även att jobba med utveckling av affärer och vår närvaro med projektanpassade pop-up kundcenter i stora byggprojekt och exploateringsområden i Stockholm.

I befattningen ingår att tillsammans med kunderna skapa hållbara och säkra byggen i praktiken genom att erbjuda rätt tjänster och produkter samt att möjliggöra effektiva

arbetsplatser genom logistiktjänster och bra service.

Din profil

Vi söker dig som är en god ledare med förmåga att samordna och få ut det bästa av en grupp medarbetare genom ett ledarskap präglat av inkludering, tydlighet och framåtanda. Du har en inre drivkraft och motivation att lyckas. Du inger förtroende och arbetar med egen såväl som gruppens och verksamhetens utveckling.

Du ser och fångar möjligheter och drivs av att göra affärer och skapa lönsamhet samt att jobba utåtriktat mot kund för att skapa långvariga kundrelationer. Du besitter även en strategisk och analytisk förmåga för att kunna utveckla verksamheten. Som

person är du öppen, transparent och prestigelös och värdesätter laget.

Minst fem år i liknande roll alternativt akademisk examen motsvarande minst högskoleingenjör är meriterande.

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök nu, vi rekryterar löpande!

Sista ansökningsdag är den 21 Juni

Du har säkert frågor om tjänsten, då är du välkommen att ringa oss:

Distriktschef Daniel Garpsäter på telefon 010-4487159 eller Områdeschef Anders Ahde på 010-4487157.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SKANSKA SVERIGE AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Skanska Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons