Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ortopedteknisk handläggare till TeamOlmed i Skoghall

Ortopedteknisk handläggare till TeamOlmed i Skoghall

TeamOlmed Skoghall · Hammarö · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Ortopedteknisk Handläggare på heltid till TeamOlmed i Värmland. Vi är i dagsläget cirka 18 anställda. Vi har verksamhet dels på Centralsjukhuset i Karlstad, dels i Skoghall, där tre medarbetare jobbar med försäljning av bland annat skor, inlägg och ortoser i vår butik/privatmottagning.

Dina arbetsuppgifter

Som ortopedteknisk handläggare kommer din huvudsakliga uppgift vara att ta emot inbokade kundbesök i butiken i Skoghall. Du kommer att utföra fotanalyser och utifrån dessa prova ut skoinlägg, fotbäddar och skor. Du kommer även att arbeta med försäljning i butiken, ta emot telefonsamtal, hantera inkommande mejl samt ge råd och förslag till kunder vid frågor. Kunderna som kommer till butiken är i olika åldrar och har behov av olika typer av hjälpmedel. Dina arbetsdagar kommer att vara mycket varierade.

Vem vi söker

Vi söker dig som har avklarad gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har även grundläggande datorkunskaper. Det är meriterande ifall du har arbetat med utprovning av individuella skoinlägg, och/eller om du har eftergymnasial utbildning som ortopedskotekniker, sjukgymnast eller medicinsk fotvårdare. Du kommer att få en gedigen utbildning i TeamOlmeds arbetssätt.

Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad och har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder

Som ortopedteknisk handläggare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där det är högt i tak. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb som ortopedteknisk handläggare - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Skoghall-SE-TeamOlmed/Ortopedteknisk-Handlggare-till-TeamOlmed-i-Skoghall_REQ-1438

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att klicka på ”Karriär”.

Sista ansökningsdatum är 2020-12-20. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TeamOlmed Skoghall

Placering

Hammarö

Kontaktperson

Össur Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons