Ortopedingenjörer till Aktiv Ortopedteknik i Ängelholm-Helsingborg

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB · Ängelholm

·

Ansök senast 7 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.

Aktiv Ortopedteknik i Helsingborg-Ängelholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB och har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service i nordvästra Skåne med huvuduppdragsgivare sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm. Vi är idag ca 20 anställda på våra Ortopedtekniska avdelningar i bägge städerna. Vi arbetar med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan.

Din framtida utmaning

Som Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är den samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar och diabetesteam, protesmottagningar och gåskolor.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer ingå i ett team av ortopedingenjörer och dina arbetsuppgifter anpassas med hänsyn till din kunskap och dina erfarenheter. Vi ger dig möjlighet att arbeta inom både protes-, ortos- och skosidan.

Vi söker:

· 1 Leg. Ortopedingenjör

· 1 Leg. Ortopedingenjör med specialistkompetens inom protes

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Ängelholm eller Helsingborg. Du kommer att rapportera till verksamhetschefen.

Din bakgrund/profil

Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot kunden/ patienten. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.

Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller likvärdigt är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ännu inte fått legitimation från Socialstyrelsen. För tjänsten ortopedingenjör med specialistkompetens inom protes krävs en tidigare arbetslivserfarenhet inom området för protes.

Hur du ansöker

Har du frågor kring tjänsterna, vänligen kontakta verksamhetschef Mikael Engström, mikael.engstrom@aktivortopedteknik.se.

Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till ovanstående mailadress. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 7 januari 2021. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Otto Bock Scandinavia AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ortopedingenjör i din ansökan