Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ortopedingenjör till TeamOlmed i Kalmar

Ortopedingenjör till TeamOlmed i Kalmar

TeamOlmed Kalmar · Kalmar · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Ortopedingenjör till vår klinik i Kalmar. Sammanlagt är vi 20 anställda i länet varav 13 anställda i Kalmar som genom vårt avtal med Region Kalmar län förser regionen med ortopedteknisk vård. Vi erbjuder även fotanalyser, skor, inlägg och ortoser, till den privata sektorn via vår butik.

Dina arbetsuppgifter

Som Ortopedingenjör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta emot patienter, göra analyser, anpassa och förskriva hjälpmedel. Du kommer att arbeta varierat med alla olika hjälpmedelstyper. Huvudinriktningen är framför allt proteser, ortoser och skor till vuxna. Du kommer även att ingå i jourverksamhet på sjukhuset. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av moderna tekniska och kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Vem vi söker

Vi söker dig som är utbildad Leg. Ortopedingenjör. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är krav på B-körkort. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta kliniskt som Ortopedingenjör.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga goda relationer. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation och att du gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder

Som Ortopedingenjör kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder personlig utveckling och kliniska karriärmöjligheter både lokalt på kliniken och inom TeamOlmed. Vi erbjuder även ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade Ortopedingenjörer. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete som Ortopedingenjör - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placering kliniken i Kalmar, tjänstgöring i Oskarshamn kan förekomma. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Avdelningschef Daniel Persson 072-561 35 80.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Kalmar-SE-TeamOlmed/Ortopedingenjr-TeamOlmed-Kalmar_REQ-1735

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.

Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TeamOlmed Kalmar

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Össur Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons