Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ortodontiassistent / Tandsköterska i Tandregleringsklinik

Ortodontiassistent / Tandsköterska i Tandregleringsklinik

Gullmarsplan tandreglering · Stockholm · Ansök senast 12 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en privat specialistmottagning för behandling av barn och vuxna med bettavvikelser. Vi driver högspecialiserad tandvård och är en av landstingets vårdgivare för behandling av patienter i behov av tandreglering. Våra mottagningar ligger i Stockholm (Gullmarsplan tandreglering och Tyresö tandreglering). Båda kliniker är toppmoderna och helt datoriserade. Vårt team består av en specialisttandläkare, 3 ortodonti-assistenter och en tandsköterska. Vi har mycket erfarna, duktiga och lojala personal som arbetar väl i grupp som individuellt.

Vi behöver dig i vårt team för framförallt Gullmarsplan kliniken och även 1 till eventuellt 2 dagar/vecka i Tyresö kliniken.

Du ska ha en glad attityd som du vill sprida båda till personal och patienter. Du är en ortodontiassisten eller utbildad tandsköterska och vill fortsätta att lära dig och utvecklas inom ortodonti. Vi ser helst att du har några års erfarenhet inom tandvård, Ett glatt sinne och en god förmåga att kommunicera med den nya generationen är en stor bonus då vi arbetar till större del med unga patienter. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du positiv, glad och noggrann. Du tycker om att gå till jobbet och är inte rädd för nya utmaningar. Du har stort patientfokus, ställer upp för dina kollegor samt är lätt att samarbeta med.

Arbetsuppgifter:

Ort-ass arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, receptionsarbete, sterilarbete m.m.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gullmarsplan tandreglering

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Rizi Tandreglering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons