Originalare / Grafiker

Fröberg, AB John · Finspång

·

Ansök senast 4 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Du kommer att arbeta med grafisk utformning av skyltar och andra grafiska produkter.

Vi söker dig som vill lära dig och utvecklas i den grafiska branschen. Du kan arbeta snabbt och noggrant, tycker om högt tempo och kan ta egna initiativ. Du har gärna kontakt med kunder på telefon och mail. Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Vi arbetar med Adobe CS-paketet, framför allt InDesign. Har du provat på det förut är det en fördel, annars får du lära dig hos oss.

Fröbergs säljer skyltar, flaggor, stämplar, trycksaker och andra grafiska produkter. Tillverkningen sker till stor del in-house med bland annat UV-printrar och vinylskärare. Vi har tolv anställda i Lotorp utanför Finspång och vårt dotterbolag Skyltbolaget i Nykvarn har sex anställda. Vi är ett familjeägt företag med stabil ekonomi grundat 1879. Lotorp har tyvärr dåliga bussförbindelser. Om du inte bor nära behöver du ha bil och körkort.

Låter detta intressant och du vill bli en av oss är du välkommen med din ansökan. E-posta din ansökan med CV och foto till anders.harting@frobergs.se. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fröberg, AB John

Placering

Finspång

Kontaktperson

AB John Fröberg

Ansök via mejl