Jobbsafari är en del avschibsted logo

Organisationspsykolog / Psykolog

Team Hälsa i Göteborg AB · Mölndal · Ansök senast 16 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett hälsoföretag med 47 medarbetare som vänder sig till företag, försäkringsbolag (privata sjukvårdsförsäkringar) samt privatpersoner och idrottare. Vi är en fullvärdig och auktoriserad företagshälsovård, en specialistsjukvårdsmottagning och ett gym under ett och samma tak. Här samverkar företagsläkare, allmänläkare, neurolog, reumatolog, psykiatriker, sjuksköterskor, friskvårdspedagoger, naprapater, fysioterapeuter, psykologer, massörer, arbetsmiljöingenjör, droghanteringsresurs och PTs för hållbar hälsa hos våra kunder.

Vår verksamhet är etablerad i Mölndal sedan 1988, där vi också har en egen välutrustad rehabiliterings- och träningsanläggning. Vår verksamhet bygger på hög service, nära relation till våra kunder och ett gott arbetsklimat i vårt team. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2015 och är en auktoriserad företagshälsovård.

Organisationspsykolog / Psykolog

Vi söker dig som har hög förmåga att arbeta med företag och ledare, goda kunskaper inom organisationspsykologi och har lätt för att både arbeta analytiskt och skapa goda relationer med kunder. Du behöver också vara intresserad av att arbeta kliniskt i individkontakter då detta kommer komplettera ditt arbete med företagsuppdragen.

Du kommer ha hög individuell frihet utifrån att vi värdesätter ditt professionella omdöme högt och ser att du kan välja metod efter behov och i relation till uppdrag och patient.

I dagsläget arbetar sex psykologer i företaget, och vi har god kompetens inom både KBT och psykodynamisk psykoterapi samt NP-utredningar. För närvarande har två psykologer ansvar för organisationsuppdragen. I samband med en föräldraledighet vill vi nu satsa och växa inom organisationsdelen.

TEAM Hälsa är företagshälsovård för många typer av företag och storlek, med både lokal och internationell förankring. Vi ser gärna att du har ett driv till metod- och affärsutveckling, så att du kan hjälpa våra kunder i deras behov på bästa sätt.

Det är nödvändigt att du uppskattar att arbeta med hög servicenivå, att du sätter patienten i centrum och att du vill utveckla ditt arbete och dig själv.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 80 - 100%

Krav: leg. psykolog

Upplysningar om tjänsten:

Karl Rosstorp: 070-578 30 11, karl.rosstorp@team-halsa.se eller

Lovisa Kemi 031-723 28 00

Ansökan med meritförteckning skickas till jobb@team-halsa.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Team Hälsa i Göteborg AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Team Hälsa i Göteborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons