Jobbsafari är en del avschibsted logo

Örebro Läns Fotbollförbund söker fotbollsutvecklare

Örebro Läns Fotbollförbund söker fotbollsutvecklare

PerformIQ AB · Örebro · Ansök senast 11 apr.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Året har varit utmanande inom föreningslivet på många vis, och nu har du möjlighet att stötta när det äntligen är dags att hitta tillbaka till fotbollen ute hos Örebro läns föreningar. Vill du vara drivande i att öka engagemang och förståelse för föreningsarbete, våra riktlinjer och strategi? På Örebro Läns Fotbollförbund ges du en unik möjlighet att vara en del av ett spännande projekt!

Tjänstebeskrivning och erbjudande

Nu söker vi en projektmedarbetare som har förmågan att tänka utanför ramarna, är driven och kreativ för att driva projekt/uppdrag inom länets fotboll. Syftet med projektet är förbättra och stötta föreningarna för att utvecklas, skapa en långsiktig struktur och att arbeta efter förbundets och föreningarnas riktlinjer och värderingar.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Stötta särskilda satsningar hos föreningar med ex. uppstart av nya lag, en mer jämställd fotboll (fler tjejer till fotbollen som spelare och ledare)
  • Föreningsutvecklingsinsatser i föreningarna (inspirera till utbildning och utveckling)
  • Planera spelarutbildningsinsatser (läger, målgruppssatsningar m.m.)
  • Arbeta med frågor/projekt inom Örebro Läns Fotbollförbunds strategi och verksamhetsplan.
  • Bistå med aktiviteter och adminstöd i fotbollens basuppgifter (utbildning, tävling, domare)
Vår ambition är att utveckla våra föreningar i ett antal frågor som leder föreningsarbetet framåt. Vi vill stötta och utbilda föreningar och spelare/ungdomar att de ska få bästa möjlighet att driva fotbollen framåt.

Du kommer att arbeta tillsammans med en arbetsgrupp där du är en del av arbetet inom detta projekt. Det är du som tillsammans med ordinarie personal planerar, genomför och utvärderar aktiviteterna.

Personprofil

Vi söker dig som vill vara med i en utvecklingsresa där du förväntas ta eget ansvar och arbetar till största del på egen hand. Du har en kreativ ådra och är nyfiken på nya idéer och är en person som har ett eget driv. Vi tror att du som söker är kommunikativ och trivs att utbilda och stötta andra.

För att lyckas i rollen som projektmedarbetare krävs följande erfarenheter:
  • Administrationsvana
  • Projektledning/projektvana eller någon form av servicearbete
  • Erfarenhet från att prata inför större och mindre grupper
  • God kunskap i Officepaketet för att kunna planera och sammanställa ditt arbete på bästa sätt
  • Erfarenhet av mötesplanering (boka träffar, genomförande praktiskt som digitalt)
För att lyckas med uppdraget krävs en god utvecklad samarbetsförmåga och avgörande för projektets framgång handlar sannolikt om förmågan att interagera med människor med olika bakgrund och förståelse för föreningslivet.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid
Plats: Örebro

Det är en heltidstjänst i en projektanställning, t.o.m. 2021-12-31

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du beskriver din bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet samt hur det har format dig som person.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till anders.falk@performiq.se.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: sport, idrott, fotboll, utbildning, utveckling, projektledare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ AB

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons