Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ordningsvakt

Q Security AB · Tanum · Ansök senast 17 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Qsecurity är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. Q Security finns på cirka 30 orter. Tack vare våra 400 medarbetare bidrar vi till ett tryggare Sverige.

Kvalifikationer: Vi söker utbildade ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang.

Arbetetet som ordningsvakt är för att öka tryggheten och säkerheten . Samt att arbeta för en tryggare miljö i centrum krogar eller på krogar runt om i bohuslän.

Vi söker nu dig som är utbildad Ordningsvakt gärna med några års erfarenhet.


Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

- fyllt 20 år och vara ostraffad

- gymnasiekompetens

- god svenska i tal och skrift

- god hälsa och fysik

- ordnad ekonomi


För den här specifika tjänsten krävs även

- att du är utbildad ordningsvakt samt innehar körkort B

Vi söker främst dig som vill arbeta extra under helger och kvällar.


Övriga meriterande kvalifikationer är all eventuell erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer. En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning samt ordningsvaktsförordnande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Q Security AB

Placering

Tanum

Kontaktperson

Q Security AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons