Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ordningsvakt till SL, Rapid Säkerhet AB

Rapid Säkerhet AB · Sundbyberg · Ansök senast 1 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rapid Säkerhet AB söker fler ordningsvakter till SL-uppdraget

Rapids ordningsvakter kommer att bemanna kollektivtrafiken i de norra delarna av Stockholm med både fot- och bilburna patruller.

Som ordningsvakt i kollektivtrafiken träffar du på, och får bemöta, många olika människor i olika livssituationer och hälsotillstånd. Detta är ett spännande och viktigt arbete där ingen dag är den andra lik och man kan aldrig veta vad dagen ska bjuda på. Jobbet är väldigt varierande där du ena stunden får vara behjälplig med en vägbeskrivning för att i nästa stund rädda liv eller ingripa mot brott som begås. Det är av yttersta vikt att vara bra representant för yrket och för Rapid samt att på bästa sätt förvalta förtroendet man har fått från allmänheten, Rapid och SL.

Arbetsuppgifter: Upprätthålla den allmänna ordningen, arbeta med service, skapa trygghet för allmänheten, förebygga brott, samverka och skapa relationer i de områden där vi tjänstgör. Du kommer att jobba i patrull tillsammans med en kollega under tjänstgörande arbetsledare.

Kvalifikationer: Du ska vara säkerhetsmedveten, jobba med värdskap och ha en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker dig som kan kombinera god service med ett högt säkerhetstänk samt att du även har kommunikations- och samverkansförmåga.


Våra allmänna krav är att du som söker ska:

- vara ostraffad

- ha gymnasiekompetens

- ha god svenska i tal och skrift samt engelska i tal

- ha god hälsa och fysik

-ha ordningsvaktsutbildning med gällande förordnande

Om Rapid Säkerhet AB

Verksamheten som ligger till grund för dagens Rapid koncern startades 1985. Dagens skepnad av Rapid har funnits sedan 1999 och sedan 2002 står Gabrielsson Invest som 100 % ägare. Rapid har utvecklats kraftigt de senaste åren och har en estimerad omsättning på över 200 miljoner kronor och ca 450 anställda. Fokus för vår verksamhet har grundats i vår affärsidé och kvalitetspolicy som också genomsyrat verksamheten.

Se företagsprofil

http://www.rapidsakerhet.se

Notera i ansökan att det gäller SL som du skickar till:

petar.milic@rapidsakerhet.se alt

olivera.pobra@rapidsakerhet.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rapid Säkerhet AB

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Rapid Säkerhet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons