Orderprojektledare till Finspång

Randstad · Finspång

·

Ansök senast 4 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom produktionsverksamhet, har lett mindre team, är tekniskt intresserad och vill utvecklas i en global organisation? Just nu söker vi Orderprojektledare till spännande företag i Finspång. 

Rollen är till en relativt ny verksamhet på bolaget och de tillverkar metallkomponenter i 3D-printers. Målet är att bygga upp en verksamhet för serieproduktion så just nu arbetar de mycket med prototyptillverkning i utvecklingsprojekt. Som orderprojektledare är du produktionens representant i de olika utvecklingsprojekten och länken mellan konstruktion och leverans. Läs med om rollens ansvarsområden nedan.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Som Orderprojektledare är dina ansvarsområden följande: 

 • Kontaktperson mellan kund (mestadels olika typer av utvecklingsprojekt) och produktion. 
 • Teamleder för AM-ingenjörer, produktionstekniker, kvalitet, material och eventuellt andra roller som behövs för leverans av komponenter. 
 • Göra kostnadsuppskattningar och offerter. 
 • Säkra upp att kund och teamet är överens om scope. 
 • Koordinera arbetsuppgifterna i teamet för att säkra leveranstid och kvalité. 
 • Följa status under tillverkningen i egen verkstad eller hos underleverantör. 
 • Leverera komponenter och fakturera. 
 • Processutveckling. 
Eftersom verksamheten är under utveckling kommer troligen rollen och arbetsuppgifterna förändras över tid. 

Arbetstider

Heltid, dagtid måndag – fredag. 
2020-12-07 till 2021-06-06, med chans till förlängning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
 • Erfarenhet av produktionsverksamhet, t.ex. som produktionstekniker eller produktionsplanerare. 
 • Erfarenhet av ledarskap för mindre team. 
 • Kompetens inom SAP. 
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
 
Vidare har du ett stort intresse för teknik och processutveckling. Du har en drivande och kommunikativ förmåga som engagerar dina medarbetare och är flexibel inför oplanerade händelser. 
 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Erfarenhet av produktionsverksamhet samt av ledarskap av mindre team.

Ansökan

2020-12-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alice Lindell, alice.lindell@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Finspång

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201315093 i din ansökan