Jobbsafari är en del avschibsted logo

ORDERMOTTAGARE / LAGERARBETARE till SPEKUMA Kullager i Nacka

ORDERMOTTAGARE / LAGERARBETARE till SPEKUMA Kullager i Nacka

SPEKUMA KULLAGER AB · Nacka · Ansök senast 31 aug. (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

ORDERMOTTAGARE / LAGERARBETARE

SPEKUMA KULLAGER är ett familjeföretag som grundades 1950. Vi har 5 anställda och importerar kullager och andra maskinvaror från Europa/Asien och säljer till svensk industri. Vi har egna agenturer och vårt motto är personlig service på hög nivå. Eftersom vi är så få, krävs det att alla tar egna initiativ samt är flexibla till att hjälpa till där det behövs.

Företaget finns i Saltsjö-Boo/Nacka.

Vill Du veta mer om oss- se vår hemsida www.spekuma.se

ARBETSUPPGIFTER: Tjänsten är en blandning av ordermottagning, innesälj och lagerarbete. Kundkontakter sker framförallt via tel och e-mail, men även försäljning över disk i vår butik. På lagret är det framplockning och packning, bokning av transporter och att ta emot och lämna ut gods.

Ordermottagning med mycket siffror och tekniska specifikationer, så flytande svenska är ett krav. Tjänsten kan utvecklas till Teknisk innesäljare där man räknar på offerter, har kontakt med fabriker och hjälper kunder med problemlösningar.

VI SÖKER DIG SOM: har någon form av tekniskt kunnighet/förståelse där utbildning eller yrkeserfarenhet inom mekanik/teknik är meriterande. Du måste även ha siffersinne och kunna räkna procent. Kraven är antingen minst Teknisk linje på gymnasienivå alt annan form av Teknisk kunnighet och/eller förståelse. Krav att du har siffersinne och kan göra beräkningar.

Du ska vara flexibel och kunna rycka in där det behövs, som tex att packa på lagret, hjälpa kunder i butiken, se till att det finns packmaterial, åka till posten osv. Här är vi alla lagerarbetare, som en del av våra olika ordinarie arbetsuppgifter. Du ska kunna ta egna initiativ till att hjälpa till samt vara serviceinriktad. Du ska ha god helhetssyn, vara strukturerad och noggrann. Du måste vara samarbetsvillig och prestigelös för att passa in här.

ÖVRIGT: Du ska tala flytande svenska och har goda kunskaper i engelska i tal/skrift, då arbetet sker på dessa språk. Körkort är ett krav.

Arbetet avser heltid alt deltid. Fast lön. Tillträde snarast.

Ansökan/frågor till: micaela@spekuma

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SPEKUMA KULLAGER AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Spekuma Kullager AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen